Ved udfyldelse af dine oplysninger, navn, adresse, e-mail og telefonnummer, modtager du en ordrebekræftelse. Derefter betaler du på mobilepay med det beløb, som du har handlet for, eller via bankoverførsel. Ordren vil derefter blive behandlet. Når vi har afsendt din ordre modtager du en sms, så du selv kan følge din pakke.

Vi afsender din ordre hurtigst muligt, efter vi har modtaget den fra tryk.

Pakken afsendes som oftest med DAO, og vil blive leveret til din nærmeste pakkeshop.
Fragten koster 40 kr., men hvis du handler for over 399 kr. får du gratis fragt.

DAO har en leveringstid på 1-3 hverdage, og dette er hvad du kan forvente, i forhold til leveringstid, medmindre andet er oplyst på vores hjemmeside.

Som kunde, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder dog ikke på de plakater som vi har designet specielt til dig, som f.eks. en personlig stregtegning.

Fortrydelsesretten forfalder 14 dage efter at du har modtaget din pakke. Det vil sige at du har 14 dage, efter du har modtaget din pakke, til at kontakte os og oplyse om at du vil fortryde dit køb.

Købet kan kun fortrydes på denne måde, og ikke ved, ikke at hente pakken i pakkeshop. Pakken skal hentes, og vi skal kontaktes på mail.

Som kunde, har du 14 dages returneringsret.

Dette omfatter at du selv betaler for at returneringen, og at du har ansvaret for pakken, hvis der skulle ske en skade på pakken.

Vi kan kun anbefale at du sender pakken retur, i den pakkeæske som vi har sendt den i, for at passe bedst på plakaterne.

Hvis du sender plakaterne tilbage i en anden emballage, kan plakaterne tage skade, og derfor kan der ske en værdiforringelse af varen.

Når du fortryder dit køb, får du dine penge retur, via mobilepay.
Hvis varen er beskadiget, og dermed værdiforringet, vil vi fratrække dig det beløb, som du står til ansvar for.

Når vi refunderer betalingen til dig, er dette naturligvis inkl. de 40 kr. du betalte i fragt, da du købte dine varer.

Vi refunderer til det telefonnummer, som du har skrevet til os, da du udfyldte din kontaktformular.

Du har reklamationsret i 24 måneder, og du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen/manglen.

Du vil derefter have mulighed for at få varen ombyttet, eller få dine pengene refunderet.

Hvis du vælger at få refunderet dine penge, skal du huske at sende varen i en forsvarlig emballage, samt at få en kvittering for afsendelse af pakken. På den måde har vi mulighed for at tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Husk at kontakte os hvis der er fejl/mangler på dine varer, og skriv en detaljeret beskrivelse, så vi kan forholde os til fejlen/manglen.

Som kunde ved rare design, har vi brug for at du udfylder en række oplysninger, for at kunne handle hos os:
Navn, adresse, e-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bliver registreret og videregivet til det postselskab vi benytter, for at vi kan levere varen til dig.

Personoplysningerne bevares i 5 år, hos rare design, og slettes derefter.

Vi bruger ikke dine oplysninger til egen formål, men udelukkende til at kunne behandle ordre, samt at levere pakker til vores kunder.